Coachingpaket

Coachingpaket

Det kan vara svårt och väldigt komplext att leda en skola. Därför vill jag hjälpa dig växa som ledare med ett paket i coaching. Det händer att du ställs inför svåra och komplexa utmaningar som måste hanteras på bästa möjliga sätt utefter förutsättningarna. Skolkonsult finns då här för dig som önskar få rådgivning kring din roll som innebär ledarskap i en skola. 

Coachning och handledning för skolor

Utvecklas!

Oavsett om du är ny som skolledare eller rektor, eller har flera års erfarenhet så är det alltid väldigt nyttigt att utvärdera varje situation och sitt sätt att leda. Det finns många frågor att ställa sig: Hur ska jag vara som ledare? Vilka utmaningar ställs jag inför i den här rollen? Vad innebär detta i praktiken? Dessa frågor och många, många andra hjälper jag dig med så att du kan känna dig ännu tryggare i din roll.

Med över 30 års erfarenhet kan jag bistå med den kunskap jag samlat på mig från olika skolor, med olika förutsättningar och möjligheter. Målet med coaching är att bistå dig som ledare med information och erfarenhet som kan hjälpa dig fatta de bästa besluten för din skola. Jag som skolkonsult fungerar alltså som stöd och bollplank till dig som känner att du vill utvecklas ännu mer i din roll. 

Coachingpaket

Skolkonsult erbjuder flera paketlösningar för dig som önskar bli coachad.

Bland annat går det att teckna liknande upplägg enligt nedan:

2 samtal á 45 minuter – Gäller i ett år. Hör av dig vid behov och få telefontid inom 48h

6 samtal á 45 minuter – Gäller i ett år. Hör av dig vid behov och få telefontid inom 48h.

Vi kan även alltid skräddarsy paketlösningar som passar dina specifika önskemål och förutsättningar. 

Jag coachar dig via telefon eller videochatt på överenskommen tid – beroende på vad som passar dig bäst. 

Hör av dig redan idag så sätter vi ihop ett skräddarsytt paketerbjudande som passar dig!